Hírek - Közlemények

 

  • Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleit, hogy a 2014. évi XXXVIII. törvény és a 2014. évi XL. törvény alapján elkészítendő, engedményezést követő elszámolást kizárólag Ügyfeleink kérelme és az elszámolásra köteles eredeti hitelező pénzügyi intézmény (pl.: Bank) elszámolási értesítője alapján tudjuk elvégezni.
Panaszkezelési szabályzat
08 máj.

ECONOSERVE MANAGEMENT Zártkörűen Működő Részvénytársaság

 Cg. 01-10-043949

Panaszkezelési szabályzat

Hatályos: 2010. január 1. napjától

Ingatlanforgalmazás
08 máj.

Ingatlanforgalmazói tevékenységünk jobbára a követelésvásárlásból (faktoring) „kényszerűen” adódott, adódik. Ugyanis a követeléseink mögötti fedezeti ingatlanok felszámolás, végrehajtás révén történő kényszerértékesítésekor időről időre vásárlóként lépünk fel annak elkerülése érdekében, hogy az ingatlanok mélyen piaci értékük alatt kerüljenek értékesítésre, illetve annak érdekében, hogy „időben”, szélesebb közönség számára meghirdetve kerülhessen sor értékesítésükre. Ennek következtében számos ingatlan kerül tulajdonunkba, melyeket hasznosítunk illetve továbbértékesítünk.

Követeléskezelés
08 máj.

A követeléskezelés során pénzintézetekkel, szolgáltatókkal kötött egyedi megállapodások alapján a megbízók követeléseit egyedi szerződések alapján kezeljük jutalék vagy fix munkadíj fejében. Ez esetben nem kerül tulajdonunkba a követelés, a kezelés, behajtás költségeit is teljes mértékben a megbízó pénzintézet, illetve szolgáltató fedezi. Feladatunkat megbízás alapján meghatalmazással látjuk el.

Faktoring
08 máj.

A követelésvásárlás vagy faktoring tevékenység alatt azt értjük, amikor egy hitelezőtől (bank, lízingcég, egyéb pénzintézet), szállítótól (termelő vagy szolgáltató cég) megvásároljuk egy másik céggel, magánszeméllyel szembeni követelését és a követelést az eladó társaság helyébe és jogaiba lépve saját jogon, részben vagy egészben érvényesítjük. E tevékenységet 1994 óta folytatjuk, az azóta eltelt időben rendkívül sok szakmai tapasztalatot halmoztunk fel. Majd minden Magyarországon működő bankkal, pénzintézettel kapcsolatba kerültünk az évek során, hiszen döntő mértékben banki hitel követeléseket vásárolunk és érvényesítünk.

Visszahívás

Kérem adja meg a nevét és a telefonszámát! Munkatársunk hamarosan visszahívja.

Hírlevél

 

Ingatlanok

No result...

Partnereink

Tekintse meg partnereink listáját