Rólunk
08 máj.

Rólunk

Az ECONOSERVE cégcsoport tagjaként társaságunk 1994-ben alakult pénzügyi-, banki szférában jártas szakemberek közreműködésével, korlátolt felelősségű társaságként banki és szállítói követelések kezelésére, faktorálására. 1998-ban részvénytársasággá alakultunk és azóta is ebben a cégformában dolgozunk. Tevékenységünk részben specializálódott, hiszen ma elsősorban banki követelések vásárlásával foglalkozunk, részben kibővült, hiszen ma már nemcsak kétesnek minősített vállalati hiteleket vásárolunk, hanem lakossági kölcsönköveteléseket is a legszélesebb spektrumban.

 Rendszeres résztvevői vagyunk egyedi vagy csomagban meghirdetett követelésekre kiírt nyílt és meghívásos pályázatoknak. Megbízási díj fejében követeléskezelést is végzünk bankok, pénzintézetek részére. Követelésvásárlási (faktoring) tevékenységünk során a fedezeti ingatlanok kényszerértékesítésekor időről időre vásárlóként lépünk fel annak elkerülése érdekében, hogy az ingatlanok mélyen piaci értékük alatt kerüljenek értékesítésre, illetve, hogy egyáltalán „időben” piaci körülmények között kerülhessen sor értékesítésükre. Ennek következtében számos ingatlan kerül tulajdonunkba, melyeket hasznosítunk illetve továbbértékesítünk.

Tevékenységünk során alapvető elv, hogy elsősorban az ügyféllel igyekszünk rendezni a tartozást. Csak ennek sikertelensége esetén veszünk igénybe jogi eszközöket illetve tereljük végrehajtás, felszámolás irányába az ügyeket. Meggyőződésünk és tapasztalatunk, hogy minden adósság rendezésre létezik kölcsönösen vállalható megoldás, amennyiben az ügyfelek bizalommal és a megoldás szándékával közelítenek a problémákhoz. Referenciáink, állandó partnereink közé sorolhatunk számos .Magyarországon működő bankot és pénzintézetet.

Tevékenységünket természetesen PSZÁF engedély alapján folytatjuk, az előírásoknak megfelelően.

   • 1122 Budapest Városmajor u. 10.
   • +36 1 212 4972
   • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-66681/2013.
Tovább a kategóriában: Faktoring »

Visszahívás

Kérem adja meg a nevét és a telefonszámát! Munkatársunk hamarosan visszahívja.

Hírlevél

 

Ingatlanok

No result...

Partnereink

Tekintse meg partnereink listáját