Szolnok, József Attila u. 36. Előző


Ár: 179.000.000,+ÁFA Ft
Cím: Szolnok, József Attila út
Alapterület: 1000 m2
A hirdető megjegyzése:

Eladó vagy akár kiadó 1000 négyzetméteres irodaház Szolnokon.

Az ingatlan Szolnok frekventált részén, a József Attila utcában, jól megközelíthető, nagy forgalmú környezetben található. Gyalogosan, gépjárművel és tömegközlekedéssel is kiválóan elérhető, parkolás a környező fizető parkolókban megoldható. Az irodaház saját telkén kialakításra kerültek saját parkolók, garázsok is.
Megközelíthetősége kiváló. mind a jármű, mind a gyalogos közlekedés számára.
A teljes közműhálózat kiépített.
Az épület jelenlegi hasznosítási formája irodaház
A tárgyi ingatlan körzetében számos célra kialakított, irodaként hasznosított ingatlan található, a legkülönbözőbb alapterületi, igényszint és műszaki állapot mutatókkal, felépítményi jellemzőkkel. A közelmúltban számottevő felújítások történtek, az épület fő szerkezeti, felületi és gépészeti állapota is kifogástalan.


Az ingatlan műszaki adatai:
Az épület építési éve 1972. Az utolsó felújítás 2009-ben történt. Alapozása kehelyalap, a talajnedvesség elleni szigetelés kifogástalan. A felmenő falazat vasbeton vázszerkezet előre gyártott vasbeton födémmel.
A tetőszerkezet lapostető, kavicsolt bitumenes lemezszigeteléssel készült. A falazat külső felülete dörzsölt kőporos homlokzat. A belső felületek festettek, szociális helyiségekben csempézett falfelület.
Az épület fűtését gázkazánról működtetett központi fűtés biztosítja radiátor hőleadókon keresztül. Az épület hőszigetelése jó.
A meleg vizet villany üzemű vízmelegítő szolgáltatja.
Az épület nyílászáró szerkezetei fém főbejárati ajtó, műanyag szerkezetű, hőszigetelt üvegezésű ablakok, fa belső ajtók. Az összes szinten az irodák minden nyílászáróinál az árnyékolást külső tokos alumínium lamellás redőny és szalagfüggöny biztosítja.
Az irodákban a padlóburkolat laminált parketta, a lépcsőházban és a közlekedőkben minőségi olasz burkolólap, a többi helyiségben kerámia.
Az ingatlan víz, csatorna, áram, gáz, vezetékes távközlés közművekkel rendelkezik.

Az irodaépület eladási ára 179.000.000.-Ft+ÁFA.

Az Épület  bérbeadó, a bérleti díj1480-Ft+ÁFA+rezsi/nm/hó.


Visszahívás

Kérem adja meg a nevét és a telefonszámát! Munkatársunk hamarosan visszahívja.

Hírlevél

 

Ingatlanok

No result...

Partnereink

Tekintse meg partnereink listáját